Een totaalconcept

1-Oriënterend intakegesprek

Windmill Internationale Projectverhuizingen brengt uw wensen in kaart en zorgt er voor dat uw project volgens de u gewenste planning verloopt. Windmill Internationale Projectverhuizingen adviseert vrijblijvend over de planningen m.b.t. transittijden van verschillende rederijen, inklaringsprocedures en aflevertijden.

2-Offerte

Nadat Windmill Internationale Projectverhuizingen van u de benodigde informatie omtrent het te verzenden meubilair en bestemming heeft ontvangen, maken wij voor u een geheel vrijblijvende offerte voor het gehele traject. Dat betekent inclusief loodshandling goederen, transportkosten, inklaring, aflevering en complete oplevering inclusief montage. Ook offreren wij u een passende verzekering.

3-Verzamelen op ons depot

Windmill Internationale Projectverhuizingen heeft een centrale opslag waar uw goederen verzameld worden alvorens deze naar het buitenland verscheept worden. U of uw leveranciers (in binnen- en buitenland) kunnen de goederen bij onze loods laten bezorgen. Windmill Internationale Projectverhuizingen controleert alle ingekomen goederen en verpakt deze eventueel export alvorens het transport plaatsvindt.

4-Transport

De gehele zending gaat vervolgens op transport naar de door u gekozen bestemming.

5-Inklaren

Windmill Internationale Projectverhuizingen verzorgt de douaneformaliteiten en de inklaring van uw goederen. Een indicatie van de invoerrechten (indien deze op u van toepassing zijn) worden gemeld in de offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

6-Afleveren

De goederen worden afgeleverd op uw adres.

7-Opleveren

Windmill Internationale Projectverhuizingen kan uw goederen desgewenst uitpakken, juist plaatsen en monteren. Ook zorgt Windmill Internationale Projectverhuizingen er voor dat het eventuele verpakkingsmateriaal op de dag van oplevering wordt afgevoerd.

Kortom, een compleet verzorgd traject, waar u als klant centraal staat.
Tijdens dit gehele traject heeft u altijd 1 vast contactpersoon die uw transport nauwlettend begeleidt en dag en nacht klaar staat om uw vragen te beantwoorden.

gratis offerte