Uw kantoormeubilair wereldwijd verzenden

Al jaren werkt Windmill Internationale Projectverhuizingen in opdracht van diverse grote kantoorinrichters en kantoorfabrikanten waarbij inrichtingen over de gehele wereld worden getransporteerd. Het uitvoeren van internationale transporten is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander verstaan. Al ruim 10 jaar biedt Windmill Internationale Projectverhuizingen totaaloplossingen aan die veel verder gaan dan alleen het verplaatsen van goederen. Door het veelvuldig uitvoeren van zeer gecompliceerde en veelomvattende logistieke projecten behoren wij tot de top van professionele internationale projectverhuizers en wordt er u een gespecialiseerde branche gerichte dienstverlening aangeboden. Ons dienstenpakket past zich aan uw wensen aan.

U bent een fabrikant van kantoormeubilair?

U heeft klanten in het buitenland? Windmill Internationale Projectverhuizingen biedt u de mogelijkheid om uw meubilair wereldwijd te verzenden en af te leveren. Bij Windmill Internationale Projectverhuizingen bent u aan het juiste adres!

U bent een kantoorinrichter en u heeft een opdrachtgever in het buitenland?

Windmill Internationale Projectverhuizingen kan met zekerheid iets voor u betekenen. Al koopt u uw meubilair in Italië, Frankrijk of Zweden in, wij verzamelen al uw goederen op een adres en zorgen dat deze als een zending verscheept wordt. Met meer dan 10 jaar ervaring in internationale transporten zorgen wij ervoor dat uw ingekochte goederen op tijd en onbeschadigd op het adres van bestemming aankomen. Ook het monteren van de meubels ter plekke kunt door Windmill Internationale Projectverhuizingen laten verzorgen.

gratis offerte