Wereldwijd transport

Windmill Internationale Projectverhuizingen verzorgt het transport van uw kantoormeubilair naar alle bestemmingen, wereldwijd.

Windmill Internationale Projectverhuizingen is de wereldwijde specialist in internationale transporten. Dat vraagt om een uitstekende coördinatie van het logistieke proces. Onze coördinatoren met zeer ruime wereldwijde ervaring op het gebied van internationale transporten en projecten staan voor u klaar om uw project te begeleiden. Al het nodige papierwerk wordt met u besproken en voorbereid. Bovendien heeft u bij Windmill Internationale Projectverhuizingen de mogelijkheid uw goederen compleet te laten verzekeren. Windmill Internationale Projectverhuizingen maakt gebruik van de meest modernste, milieuvriendelijke, veiligste en vooral doelmatigste transportmogelijkheden, zowel over zee als door de lucht.

Windmill Internationale Projectverhuizingen werkt samen met vaste en ervaren internationale bedrijven om een uitstekende service te bieden en te garanderen. Ook biedt Windmill de mogelijkheid voor tussentijdse opslag, hier of in het buitenland.

Spoedzendingen met luchtvracht
Niet alleen regelt Windmill Internationale Projectverhuizingen transport over zee, maar ook biedt Windmill transporten aan via luchtvracht. Deze snelle methode is soms de enige mogelijkheid om zaken snel op bestemming te krijgen. Ook hier regelt Windmill het gehele traject, van opslag op onze loods tot aflevering ter plaatse.

gratis offerte